Pensioenadviseurs Groningen

U bent op zoek naar pensioenadviseurs in Groningen? Dan bent u bij Pensioenadvies Groningen aan het juiste adres!

Aanbevolen:

Aanbevolen:

Pensioenvragen of hulp nodig bij het vinden van een adviseur?

Wanneer is het verstandig om een pensioenadviseur in te schakelen?

Er zijn verschillende situaties waarbij het gewenst kan zijn om de hulp van een pensioenadviseur in te roepen. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe baan krijgt, wanneer u als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat, wanneer u gaat trouwen, of wanneer u erover denkt om naar het buitenland te verhuizen. Maar ook wanneer u simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet of u graag meer grip op uw financiële situatie wilt, kan het goed zijn om even een afspraak te maken met een pensioenadviseur.

Onafhankelijk en betrouwbaar pensioenadvies

Voorheen was het zo dat pensioenadviseurs vaak provisie kregen van pensioenuitvoerders, verzekeraars en banken wanneer zij hun producten verkochten. Hierdoor was er sprake van belangenverstrengeling, en was het pensioenadvies dat men kreeg niet altijd even betrouwbaar. Gelukkig is sinds 2013 het wettelijk provisieverbod van toepassing. Bemiddelaars, en dus ook pensioenadviseurs, mogen geen provisie meer ontvangen van bovengenoemde instanties. Dit heeft gezorgd voor grote verbeteringen in het systeem; u bent nu verzekerd van een onafhankelijk en betrouwbaar pensioenadvies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Ja, ik wil graag een pensioenadviseur in Groningen inschakelen!

Het vinden van een betrouwbare en betaalbare pensioenadviseur kan nog best lastig zijn als u niet weet waar u moet zoeken. Daarom hebben wij alle erkende pensioenadviseurs in Groningen voor u op één pagina verzameld. U kunt de pensioenadviseurs eenvoudig met elkaar vergelijken. Bovendien kunt u meteen vrijblijvende offertes aanvragen, zodat u snel de pensioenadviseurs met de beste tarieven kunt vinden.